::  Prijava

Tel
01/8343-478
Fax
01/8342-074
Viktor
041-649-828
Gregor
031-649-828
 
 
Email

Predstavitev podjetja

Naša glavna dejavnost je kovinarstvo, oziroma izdelovanje vsakovrstnih kovinskih izdelkov in kovinskih konstrukcij. Z nakupom modernega laserskega rezalnega stroja pa je naše podjetje postalo sposobno zadovoljiti tudi najzahtevnejše želje. Nova investicija nam omogoča svež razvojni preboj. Z laserskim rezalnikom smo postali eden od zgolj nekaj slovenskih podjetij, ki so sposobni popolne obdelave izdelkov iz kovine.

 Poslovna cona komenda - V in M d.o.o.
 

Podjetje V & M smo ustanovili leta 1993. Prvi rezultati so pokazali pozitivno delovanje, saj je podjetje že od samega začetka pa vse do danes dosegalo pozitivne poslovne rezultate. Tako podjetje z dolgoletno zgodovino uspešno posluje že več kot 10 let V tem času so bili poslovni uspehi konstantni in stabilni, tudi lastniška struktura in dejavnost se ni spreminjala.

V letu 2005 smo zaradi vse večjega povpraševanja, ki je preseglo naše takratnje zmožnosti, pričeli s širitvijo poslovanja. Postavili smo lastne proizvodne prostore v bližini Ljubljane, na Potoku pri Komendi. Lokacija nam omogoča nemoteno logistiko, saj imamo v bližini vse potrebne transportnih poti za dostop do naših ciljnih trgov (Nemčija, Švica, Slovenija, države ex YU).

Trendi v kovinski industriji, v katero spadamo, so stabilni. Kot dobavitelj oziroma podizvajalec pa sodelujemo s panogami, ki imajo visoke stopnje rasti (jeklene konstrukcije v gradbeništvu z 6 % letno rastjo, zunanje oglaševanje s 6 - 8 % rastjo). Znotraj teh panog imamo podpisane tudi strateške dolgoročne pogodbe, s katerimi zagotavljamo stalno prodajo v naslednjih letih.

Zahvaljujoč novi laserski tehnologiji vam bomo lahko izdelke izrezali povsem vaših željah, ne glede na obliko ali material. Prenosi podatkov o želeni obliki lahko potekajo v elektronski obliki, saj nova tehnološka oprema omogoča neposreden vnos podatkov iz različnih medijev in formatov (CAD slike in načrti, drugi primerljivi tehnični programi). S tem vam omogočamo kvalitetno izdelavo tudi najzapletenejših kovinskih izdelkov.