::  Prijava

Tel
01/8343-478
Fax
01/8342-074
Viktor
041-649-828
Gregor
031-649-828
 
 
Email

Izdelava kovinskih konstrukcij  

V našem podjetju smo sodelovali z mnogimi zunanjimi partnerji tako doma, kot v tujini in za njih izdelovali kovinske konstrukcije vseh vrst. Smo izjemno prilagodljivi in se vedno trudimo ugoditi željam naših strank. Z našim znanjem in orodjem, predvsem novim laserskim rezalnikom, smo sposobni izdelati zelo zapletene kovinske konstrukcije.

 Izdelava kovinskih konstrukcij

 
Laserski izrez 
 

Laserski izrez predstavlja najmodernejšo tehnologijo na področju rezanja kovine. Je najučinkovitejše, najhitrejše in najnatančnejše orodje za izrez ali graviranje vseh vrst kovine. Omogoča izdelavo najkvalitetnejših izdelkov z natančnostjo reza 0.1 mm in praktično neomejeno kompleksnost oblik. Laserski izrez vam omogoča, da v enem koraku dobite del, ki je že primeren za vgradnjo.

 

 Laserski izrez kovine
Režemo naslednje debeline materialov:
 
- Železne plošče:          
- INOX:                       
- Aluminij:        
do 20 mm
do 12 mm
do   8 mm
 
 
Krivljenje pločevine
 
 

Za krivljenje pločevine uporabljamo več desettonsko krivnico, ki je sposobna ukrivljanja pločevine v najrazličnejše oblike. Z njo smo sposobni narediti iz ploske pločevine raznorazne volumenske izdelke po naročilu. Ukrivljanje pločevine v povezavi z laserskim razrezom omogoča izdelavo izjemne palete najrazličnejših kovinskih izdelkov.

 Krivljenje pločevine
 
 
Krivljenje cevi
Ukrivljamo vse vrste cevi in drugih votlih predmetov                                     
 Krivljenje cevi
 
NC prebijalka
 

Njena prebojna moč je 115 ton. Omogoča hitro luknjanje kovinskih delov z nezapleteno oblikovno strukturo, oziroma tako imenovano »Štancanje«. Z njo smo v kratkem času sposobni preluknjati veliko količino kovinskih elmentov, ki se največkrat uporabljajo za kasnejšo montažo v večje kovinske konstrukcije.

 Luknanje kovinskih elementov - NC prebijalka - Štancanje
 
Izdelava reklamnih panojev
Večina jumbo panojev, ki jih vidite širom Slovenije, je nastala v naši delavnici. Imamo dolgoletne izkušnje z izdelavo in principom izdelave vseh vrst panojev, vključno z največjimi, tako imenovanimi mega-panoji.
 Izdelava reklamnih panojev - Jumbo panojev